Aluminium hout vliesgevels

Aluminium hout vliesgevels zijn gevelsystemen met diverse toepassingen, die technologie en modern design combineren met de unieke eigenschappen van aluminium en hout in de bouw. Voor elke toepassing wordt dezelfde basisstructuur gebruikt. Ondanks de slanke aanzichtbreedte van 52 mm en 62 mm, bieden aluminium hout vliesgevels geoptimaliseerde systemen met een hoge integratiegraad. Bij de ontwikkeling werd speciale aandacht besteed aan de bouwtechnische vereisten inzake sterkte en stabiliteit, evenals aan de gestelde eisen voor lucht-en waterdichtheid en windweerstand, maar ook thermische isolatie, productie, plaatsing en bouwaansluitingen.

Een waaier aan oplossingen

Alle stijlen en regels zijn beschikbaar in verschillende bouwdieptes en beantwoorden zo aan alle structurele eisen. Aluminium hout vliesgevels is beschikbaar in verschillende versies, elk met hun specifieke eigenschappen: - (standaard) - HL (Horizontal Lining: horizontale afdekkap) - IN (Industrial look: industriƫle look) - FR (Fire Resistant: brandwerend) - Burglary Resistant (inbraakwerend -klasse 2 en 3) - SX ( Semi Structural Glazing: half gekleefde buitenbeglazing) - SG (Structural Glazing: gekleefde buitenbeglazing)

Aluminium hout vliesgevels bieden verschillende oplossingen voor de verbinding met andere geveltoepassingen en bouwmaterialen en kan worden gebruikt in verticale of schuine toepassingen of voor daken. Het systeem kan tevens worden gecombineerd met de raam- en deurprofielen.

De aluminium hout vliesgevels van Alwiti B.V. kunnen een bijdrage leveren aan uw BREEAM project certificering op een aantal credits:
ENE 1: Energie-efficiƫntie gebouwschil met de hoog isolerende aluminium hout vliesgevels van Alwiti B.V.
ENE 5: Energieproducerende gebouwschil met Alwiti Building Integrated PV aluminium hout vliesgevels
MAT 1: Lichte materialen aluminium , recycling
MAT 5: Verantwoorde inkoop van materialen, FSC
MAT 7: Ontworpen voor degelijkheid
HEA 1 & 2: Daglichttoetreding: grote glasoppervlaktes
HEA 7 & 10 Natuurlijke ventilatie