Particulier en Alu-Hout gevels

U wilt een modern, strak aanzicht van buiten met een natuurlijke, warme uitstraling van binnen?

Dan zijn de Aluminium Hout vliesgevels van Alwiti BV uw oplossing. De gevels zijn van hoge kwaliteit, hebben een onderhoudsarm karakter en een duurzaam uiterlijk. In deze vliesgevels zijn vele varianten te bedenken en uit te voeren. Zo kunt u er voor kiezen om aan de buitenzijde verschillende soorten en vormen aluminium deklijsten te hanteren voor net de juiste uitstraling van uw gevel. Voor de binnenzijde kunt u kiezen uit verschillende hout soorten en afmetingen: Grenen, Lariks, Vuren, Beuken, Oregon Pine, Eiken etc. Vele van deze soorten zijn te leveren met het FSC of PEFC keurmerk.
Naast de ruime keuzes aan de binnenzijde van de gevel biedt het system ook ruime keuzes aan de buitenzijde van de gevel. Met de grote keuze in variabele deklijsten kunt u het juiste accent aan de gevel geven die u wenst. Of u kiest voor een structurele oplossing zonder sierlijst maar volledig of semi verlijmd.

Flexibele oplossingen voor elke gevel

De Aluminium Hout gevels van Alwiti BV zijn voor alle projecten toepasbaar zowel nieuwbouw– als renovatieprojecten. Door de veelzijdigheid van deze gevels heeft u vele mogelijkheden voor het toepassen van verschillende bewegende delen, voorbeelden zijn enkele en dubbele deuren, draaikiepramen, valramen, uitzetramen, paraleluitzetramen maar ook schuifpuien en vouwwanden zijn te integreren in deze gevels. Zo kunt u uw woning net de juiste uitstraling geven.

#
#